Botigues de Barri – Sábado, 11 de octubre 2014 La Vanguardia.com Món Barcelona

Aliances2Del mateix parer és el joier Salvador Mallol, qui té botiga i taller al mateix carrer, just davant dels cinemes Verdi. “La gent ve a Gràcia a buscar un producte diferent, de qualitat, fet a mà per gent d’aquí i amb productes d’aquí, i aquesta mena de comerç cal preservar- lo i impulsar-lo, doncs és el que aporta personalitat al barri”. Mallol aposta pel producte i la manera de fer tradicional, però sense perdre de vista la innovació. “Una cosa no està renyida amb l’altra; cal innovar, estar al dia en tot en el que són les noves tecnologies –i en el nostre cas ja comptem amb una impressora 3D–, però sense perdre l’essència i la filosofia del comerç de proximitat”. Per a Mallol l’associacionisme comercial és important, “és el que permet portar a terme iniciatives, dinamitzar el comerç, i ara sembla que al barri hi ha ganes de tirar endavant noves accions”, destaca. Leer más: http://www.lavanguardia.com/mon-barcelona/20141011/54417003901/botigues-barri.html#ixzz3FpmtciRE Síguenos en: https://twitter.com/@LaVanguardia | http://facebook.com/LaVanguardia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s