Nomos Ahoi a Salvador Mallol

Ahoi


Una de les darreres novetats i encerts de la casa Nomos ha estat el sens dubte el rellotge Ahoi, multiguardonat amb premis com el “Product Design Award 2014”, “Good Design Award 2014”, “Luxe!Awards” o “Uhr des Jahres (Watch of the Year) 2014”.

A Salvador Mallol, enamorats del saber-fer de Nomos i de la bellesa dels seus rellotges, actuals però mai subjectes a la moda, ostentem el “títol” de ser els primers distribuïdors de Nomos a la península quan aleshores era un nom desconegut aquí. Nomos, amb denominació d’origen a Glashutte, continua essent avui dia una empresa absolutament alternativa i inusual en rellotgeria, amb un alt nivell d’exigència i una producció de fins un 95% fet a Glashutte.

A la botiga, a més d’altres models, trobareu el model Ahoi, un rellotge amb moviment de corda automàtic i de figura elegant que es pot dur fins i tot a la platja o la piscina, doncs es manté resistent a l’aigua a una profunditat de fins a 200 m i ve presentat amb una corretja de tela negre impermeable. Una fina agulla vermella comprova la marxa dels segons i dues agulles blau cel marquen minuts i hores, recordant, en certa manera, els colors de l’esti

Més informació a: www.nomos-glashuette.com


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s