Ahir va començar el BCN FILM FESTIVAL al nostre estimat carrer Verdi

​Una gran iniciativa compartida per diversos sponsors vol promoure un festival de cinema a Barcelona i ahir es va celebrar la primera edició. A la Gala d’Inauguracio va assistir en Richard Gere i ens va dedicar unes paraules abans de projectar la nova pelicula que protagonitza, Norman: El Hombre que lo conseguia  todo. No us perdeu el Vídeo que va rodar l’amic Ivan Jato de la botiga que tenim al davant Alma Jato.​

Enginyer en el mon de la joieria. Juntament amb en Salvador faig I+D dins aquest àmbit artístic cercant noves eines i definint nous procediments per treballar tant els materials tradicionals com els nous.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s