Anell 1714 en exclussiva el dia de Sant Jordi

Alguns elements de la Catalanitat s’expressen amb elements naturals com el paisatge i els aliments. En un altre suport nosaltres ho expressem amb els materials. Els usem per agafar formes i expressar sentiments.

En aquest anell que anomenem 1714, el color groc del or de 18 Kt tradicional, es posa a treballar amb el Or Vermell també de 18 Kt i fa honor a la Senyera Reial.

La “Llegenda de les quatre barres de sang” te un dels seus possibles origens quan el rei dels Francs mullà la seva mà en la sang de les ferides de Guifré el Pilós, i tot passant després quatre dits per damunt de l’escut daurat del comte de Barcelona li digué: «aquestes seran les vostres armes, comte».

 

 

 

Enginyer en el mon de la joieria. Juntament amb en Salvador faig I+D dins aquest àmbit artístic cercant noves eines i definint nous procediments per treballar tant els materials tradicionals com els nous.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s