Sobre Nosaltres

A SALVADOR MALLOL JOIER, ens dediquem a fer joieria Atelier, feta de principi a fi al nostre taller del carrer verdi 27, davant el Cinema Verdi. Fonem l’or i el fem en diversos colors, rosa, verd, grog i gris. Treballem materials com el titani, lleuger càlid i dur, el platí, que és el rei dels metalls, l’Acer Inoxidable i en menys casos la plata. Fem innovadores textures, esmerilant, ratllant, repicant en punta i en pla. I ja estem també fent dibuixos en ordinador e imprimint en 3D per poder fer formes geomètriques, canvis de secció progressius, i reconvertint processos antics a noves eines. Treballem el mon de les pedres de color i dins d’ell, els diamants de color, roses, grocs, champagne, marrons tarongins i grisos.

Ara tot i que estem centrats en les Aliances perquè es un segment on hem trobat lloc i hem pogut innovar molt, però el cap del Salvador mai para i així tenim una secció de la joieria que es dedica a investigar en àmbits on puguem aportar coneixement.

Així hem trobat un mètode per poder fondre platí amb poca rugositat, hem estudiat la forma el·líptica a l’interior dels anells perquè s’adapti millor al dit, hem fet joies-funció on la joia tenia un segon us ames de l’ornamental (anell mida Euro q trobareu a Vinçon), hem estudiat i fabricat una tanca catalana on l’articulació frontissa esta feta en nylon, hem fet un disseny de joia amb tanca catalana per a Niessing, que l’ha fabricat i actualment comercialitza (sortim per aquest tema al llibre Blanc de joieria Europea), hem creat un sistema d’unió de peces fet amb fil de nylon i temperatura, hem fet anells prims de 1 mil·límetre de titani, i creat noves textures com el acabat or llaurat (or esgarrinxat) i hem combinat sabates amb joies, fent una xancleta on les dues betes s’uneixen en una peça d’or, damunt els dits del peu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s